Solutii temporare :: Solutii si scenarii :: 2K Telecom
Solutii temporare

  1. Companiile de constructii care desfasoara santiere cu caracter temporar (pana la finalizarea lucrarilor) si care doresc sa asigure transmisiunea de date intre diversele puncte ale santierelor, si sediul central sau alte birouri, pot apela la solutia de retea privata virtuala propusa de 2K Telecom. Instalarea rapida, relocarea rapida a echipamentelor si asigurarea serviciului imediat dupa instalare, precum si sistemele de securizare ale retelei, sunt caracteristicile necesare si suficiente pentru adresarea problematicii santierelor de constructii.
  2. 2K Telecom poate asigura telecomunicatii in zone afectate in urma unor dezastre naturale indundatii, cutremure, incendii, datorita implementarii imediate a solutiilor radio, si integrarea acestora in structurile deja existente.

Solutii temporare
Indicatori privind Calitatea Serviciilor Furnizate | Procedura de masurare a parametrilor asociati indicatorilor de calitate | Procedura de tratare a reclamatiilor 2K Telecom | Contract cadru servicii de comunicatii | Termeni si conditii generale