Servicii :: 2K Telecom
Servicii

Necesitatile marilor intreprinderi, companiilor multinationale, bancilor, agentiilor guvernamentale referitoare la diversificarea serviciilor de telecomunicatii si maximizarea performantelor si calitatii acestora, precum si dorintele de externalizare a administrarii, dezvoltarii si imbunatatirii retelelor, au declansat transformarea furnizorilor de servicii de transmisiuni de date/voice/video din "ISP - Internet Service Provider" in "MSP - Managed Service Provider".

Practic, un MSP asigura pe langa furnizarea serviciilor de telecomunicatii si echipamentele, aplicatiile, personalul necesar pentru administrarea si monitorizarea acestora, degrevand beneficiarii de problematica sistemelor de telecomunicatii si permitand acestora focalizarea pe indeplinirea obiectivelor principale.

Pionier al conceptului MSP in Romania, 2K Telecom, furnizeaza un portofoliu cuprinzator de servicii de telecomunicatii si anexe in regim administrat.

Indicatori privind Calitatea Serviciilor Furnizate | Procedura de masurare a parametrilor asociati indicatorilor de calitate | Procedura de tratare a reclamatiilor 2K Telecom | Contract cadru servicii de comunicatii | Termeni si conditii generale